Jaan Toots valiti riigikaitsekaitsekomisjoni esimeheks

Nov 14


Keskerakonna volikogu riigikaitsekaitsekomisjoni koosolekul valiti esimeheks Jaan Toots ning aseesimeesteks Jaak Haud ja Valeri Lõõnik.

Praegu ettevõtja ja Keskerakonna Tartu piirkonna esimehena tegutsev Jaan Toots on töötanud Eesti Vabariigi eriteenistuse peadirektorina, Politseiameti peadirektori I asetäitja ja peadirektori kohusetäitjana ning Siseministeeriumi kantslerina.

Kolonelleitnant erus Jaak Haud on Eesti Eruohvitseride Kogu juhatuse liige, koduloolane ja Tondi SK Ajalooklubi juhatuse esimees. Valeri Lõõnik on Lääne-Virumaa endine politseiprefekt ja Harju maakohtu endine kohtunik. Valeri Lõõnik on töötanud Eesti õigussüsteemis rohkem kui 40 aastat. Tema juhtida oli näiteks viimaste aastate kõmulisim kohtuprotsess nn maadevahetuse süüasjas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela