Minister Mailis Reps: haridus on kõige võimsam vahend, millega maailma muuta

Jun 28

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps tunnustas täna Kadriorus toimunud vastuvõtul parimaid koolilõpetajaid. “Olete palju saavutanud, kuid veel rohkem seisab ees. Õpime ju kogu elu,” ütles Reps. “Tundke saavutatust rõõmu, aga ka tähelepanust, mida edukas õppetöö ja sotsiaalne aktiivsus kaasa toovad.”

Minister Mailis Reps märkis, et paljud filosoofid on pidanud haridust kõige võimsamaks vahendiks, millega maailma muuta. “Eestis on kõikidel aegadel osatud haridust väärtustada,” sõnas Reps. “Teadmistel põhinev ning sidus ühiskond on see, mis suudab kindlustada eesti keele, kultuuri ja omariikluse järjepidevuse.”

Minister soovis lõpetajatele jõudu tulevikuks: “Teid ja teie saavutusi on Eestile väga vaja, olete meie tuleviku kujundajad. Laias ilmas õppides jääb teie kodu ikka siia Eestimaale. Valikuid on palju ning tänasest õpite elukoolis. Saatku teid tulevikus oma pere ja sõprade toetus, olge heatahtlikud, uudishimulikud ja koostööaltid!”

Vastuvõtule oli kutsutud 600 parimat üldharidus-, kutse- ja kõrgkoolide lõpetajat. Esmakordselt said kutse kõik Eestimaa koolid. Vastuvõtt parimatele lõpetajatele toimub alates 1922. aastast.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela