Peaminister Ratas kohtub Brüsselis NATO ja Euroopa Liidu juhtidega

Mai 27

Peaminister Jüri Ratas suundus Brüsselisse, kus ta kohtub täna ja homme NATO ja Euroopa Liidu juhtidega ning osaleb ELi riikide riigipeade ja valitsusjuhtide kohtumisel.

Täna kohtub peaminister Jüri Ratas NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga, kellega kõneleb NATO edasistest plaanidest heidutusvõime parandamisel ning alliansi tegevusest Põhja- ja Balti regioonis.

Homme kohtub Ratas Euroopa Komisjoni presidendi Jean-Claude Junckeri ja Euroopa Ülemkogu eesistuja Donald Tuskiga, et rääkida Eesti uue valitsuse plaanidest ning päevakajalistest teemadest ELis. Samuti tulevad arutlusele ELi järgmise viie aasta olulised sihid ning liidu järgmine eelarvekava.

Homme õhtul osaleb peaminister Ratas ELi liikmesriikide juhtide kohtumisel, et arutada ühiselt Euroopa Parlamendi valimiste tulemusi. Samuti on kõne all Euroopa Liidu institutsioonide tulevaste juhtide ametisse nimetamise protsess.

Peaminister Jüri Ratas ja NATO peasekretär Jens Stoltenberg annavad täna kell 17.00 (Eesti aja järgi) ühise pressikonverentsi, mille ülekannet on võimalik jälgida veebi vahendusel: https://bit.ly/2VSkWK6


 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela