Kaljulaid Reformierakonna peasekretärile: peaministri tööle on üsna lihtne järelevalvet teha ja toetus seda peegeldab

Veebr 02

Keskerakonna juhatuse liige Raimond Kaljulaid sõnab, et Jüri Ratase ja Kaja Kallase toetuse pea kahekordne erinevus tuleneb sellest, et Ratas teeb igapäevaselt pikki tööpäevi. Reformierakond peaks aga mõtlema, kuidas oma asju teha paremini.

Kaljulaid tõi välja, et Jüri Ratase toetusnumber peegeldab pikki päevi, mille käigus peaminister kohtub väga paljude inimestega, jõuab paljudesse Eestimaa kohtadesse ning lahendab reaalseid probleeme. „Õnneks on valitsusjuhi üle üsna lihtne järelevalvet teostada igal Eesti inimesel. Valitsuse tegevuskava on täidetud 94% ulatuses ning valitsuse uudistest võib näiteks välja tuua kahepoolsed kohtumised riigijuhtide ja suur-ettevõtjatega, majandusarengu komisjoni juhtimise, kolmepoolsed kõnelused tööandjate ja ametiühingutega ning palju muud,“ loetles Kaljulaid.

Kaljulaid tõdes, et mida täpsemalt teeb oma päevadega Kaja Kallas, ta ei tea, kuid Instagrami järgi kohtub ta samuti inimestega, jagab rongis materjale ning filmib Reformierakonna valimisreklaame. „See on rohkem Reformierakonna sisemise arutelu teema ilmselt, mis on valesti. Ei maksa süüdistada teisi, vaid mõelda, kuidas teha ise paremini,“ leidis keskerakondlane.

Reformierakonna peasekretär kommenteeris Jüri Ratase ja Kaja Kallase toetuse pea kahekordset erinevust sellega, et peaminister Jüri Ratas tegeleb valimiskampaaniaga. Eesti Päevalehe tellitud uuringu järgi on Jüri Ratase toetus rekordiline 35%. Populaarsuselt teine peaministrikandidaat on Reformierakonna esimees Kaja Kallas, keda toetas 18% vastanutest.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela