Ratas toetusnumbritest: Keskerakonna valimisplatvorm keskendub Eesti inimestele olulistele teemadele

Jan 30

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas sõnas ERRi tellitud Turu-Uuringute ASi toetusnumbreid kommenteerides, et valimistel otsustatakse, kas Eesti läheb või tagasi.

Värsked Turu-Uuringute ASi toetusnumbrid näitavad, et Keskerakonna toetus on kasvanud ning Keskerakond on jätkuvalt Eesti inimeste esimene valik Riigikogu valimistel. Keskerakonna esimees Jüri Ratas tänas siiralt kõiki toetajaid, liikmeid ja kandidaate.

Ta rõhutas, et erakond läheb valimistele sisuka valimisplatvormiga, mis keskendub Eesti inimestele olulistele teemadele – peretoetuste tõstmine, ravijärjekordade lühendamine, erakorraline pensionitõus ning inimeste sissetulekute suurendamine. „Samuti seisame selle eest, et ei pöörataks tagasi olulisi otsuseid, nagu tasuta ühistranspordi laiendamine, üleminekutoetuste maksmine põllumeestele või arstiabile sadu miljoneid lisaraha toonud tervishoiureform,“ tõi Ratas välja.

Peaminister tõdes, et me kõik otsustame ühiselt, kas Eesti läheb edasi või tagasi. „Keskerakond ehitab õiglast riiki ja parimat tulevikku kõigile. Me seisame sidusa ühiskonna, kaasava majanduskasvu ning kindla välis- ja julgeolekupoliitika eest. Palju tööd on tehtud, aga raske valimisvõitlus seisab alles ees. Ma palun iga Eestimaa inimese toetust, kes soovib, et meie ühiskond oleks tugevam ja sidusam ning hoiaks kõiki oma elanikke, sõltumata soost, vanusest, sissetulekust, rahvusest või elukohast,“ lõpetas Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela