Viljandimaa keskerakondlasi valiti juhtima Jaak Aab

Jan 30

Keskerakonna Viljandimaa liikmed kogunesid eile erakorraliselt, et valida piirkonnale uus juht ja juhatus. Piirkonna esimeheks valiti Keskerakonna juhatuse liige, Järva- ja Viljandimaa esinumber riigikogu valimistel Jaak Aab.

Vastvalitud esimees tänas erakonnakaaslasi usalduse eest ja sõnas, et piirkonna juhatuse ja liikmete töö teravik peab olema suunatud riigikogu valimiste võitmisele. „Mul on hea meel, et vaatamata juhatuse töö ajutisele seiskumisele, on Viljandimaa keskerakondlased olnud aktiivsed ja panustanud Keskerakonna jätkamisse peaministrierakonnana ka järgmises riigikogu koosseisus,“ sõnas Aab.

Ta sõnas, et viimane kuu enne valimisi saab olema töökas ning ta loodab kõigi erakonnakaaslaste toetust valimiskampaaniale. „Vaid Keskerakonna võidu puhul saame olla kindlad, et tõstetakse pensioni, vähendatakse ravijärjekordi ja säilib tasuta ühistransport, mis on toonud paljudele maapiirkonna inimestele olulise rahalise säästu,“ tõi Viljandi piirkonna uus juht välja.

Hääletas 120 inimest ning Jaak Aab valiti juhatuse esimeheks 77 häälega. Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhatusse valiti Peeter Rahnel, Mare Mihkelson, Helmut Hallemaa, Karl Õmblus, Heino Luik, Sirje Taalmaa, Valli Veigel, Katrin Kivistik, Eha Puusild, Juhan Juhkamsoo, Kalev Kõverjalg, Viktor Trofimov, Aare Kaukvere ja Anne Kaarmäe.

Eelmise aasta 14. detsembril taandas Viljandimaa piirkonna juhatuse 15st liikmest end 11 inimest, mistõttu muutus juhatus töövõimetuks. Juhatuse liikmed tõid taandumise põhjuseks rahulolematuse endise juhatuse esimehe tööga.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela