Ajakirjanik ja saatejuht Ilja Ban kandideerib Keskerakonna nimekirjas Riigikogusse

Dets 05

Aastaid raadioajakirjaniku ja saatejuhina töötanud Ilja Ban kandideerib Riigikogu valimistel Harju- ja Raplamaa valimisringkonnas.

 Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et tal on hea meel, et meeskonnaga liitub kogenud inimene, kel on tugev sotsiaalne närv ning soov panustada nüüd ka poliitikas just Keskerakonna nimekirjas. “Ilja Ban on Eesti inimeste seas tuntud kui tugev ajakirjanik, kes on aastaid tõstatanud ühiskonnas olulisi ja vajalikke teemasid, mis rahvale huvi pakuvad. Olen kindel, et tema kogemused ja teadmised annavad tugeva panuse Keskerakonna valimisvõitu,“ ütles Ratas.

Ilja Ban ütles, et on raadiotööl 13 aastaga mõistnud, et sotsiaalsete ja majanduslike probleemide lahendamiseks peab ühiskond ühiselt pingutama ning seejuures tuleb ka valitsusel astuda omalt poolt vajalikke samme. „Keskerakonna juhtimisel on valitsus kahe aasta jooksul saavutanud edu mitmes murekohas, milleks olid tervishoiu alarahastus, palgavaesus ja ebaühtlane regionaalareng. Keskerakond on näidanud, et Eestit saab juhtida teistmoodi, pöörates tähelepanu kõigile inimestele ja kogukondadele, kes Eestit oma koduks peavad,“ rõhutas Ban. "Soovin anda oma panuse, et Keskerakond saaks jätkata õiglasema riigi ehitamist ka pärast Riigikogu valimisi."

Ilja Ban kandideerib valimistel Keskerakonna Harju- ja Raplamaa nimekirjas, mille esinumber on Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas. Ilja Ban on töötanud aastaid Raadio 4 (ERR) ajakirjanikuna. Samuti omab ta juhtivtöötaja kogemust era- ja avalikus sektoris.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela