Eha Võrk kutsub Tallinna elamumajanduskonverentsile

Nov 15

Laupäeval, 17. novembril toimub Tallinna Kiirabi Koolituskeskuses (Retke tee 1) traditsiooniline iga-aastane elamumajanduskonverents.

„Seekord on konverentsi põhirõhk arutelul linna tasakaalustatud arengu ja kõigiga arvestava elukeskkonna teemal,“ ütles abilinnapea Eha Võrk. 

Konverentsi avab linnapea Taavi Aas ning tervituskõne peab Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. Konverents algab kell 12, registreerimine kell 11.30.

Konverentsi modereerivad abilinnapea Eha Võrk ja Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. Konverentsi esimeses pooles räägib Põhja Päästekeskuse juht Marko Rüü tuleohutusest Tallinna eluhoonetes, võttes esmase tähelepanu alla gaasiandurid ja läbipääsuteed ning Eesti Korterühistute Liidu juhatuse esimees Andres Jaadla räägib teemal „Mida tõi korteriühistutele kaasa aasta 2018?“.

Konverentsi teise poole sissejuhatuseks annab abilinnapea Eha Võrk ülevaate linna keskkonnasäästlikest uusehitistest, sellele järgneb keskustelu teemal „Tallinn – elukeskkond kõigile (autoga ja autota)“. Arutelu veavad linna maastikuarhitekt Kristiina Kupper, transpordiameti arenguprojektide peaspetsialist Janek Timberg.

Elamumajanduskonverentsi lõpetuseks tehakse kokkuvõte projekti „Roheline õu“ kuuest tegevusaastast ning autasustatakse tänavusi tublimaid. Konverentsi vaheajal keerutatakse loosiratast ning ettekannetele ja diskussioonidele järgneb vabas vormis arutelu kohvilauas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela