Ratas Maailmakoristusel: puhas keskkond on meie kohustus järeltulevate põlvede ees

Sept 15

Puhas elukeskkond ei saa olla teene järeltulevatele põlvedele, vaid see on meie kohustus, mille peame oma lastele ja lastelastele tagama, ütles peaminister Jüri Ratas täna esimesel Maailmakoristuspäeval osaledes. 

Täna 150 riigis üle maailma toimuv Maailmakoristuspäev on Eesti suur kingitus maailmale oma sajanda sünnipäeva puhul. „Suured ja maailma muutvad asjad saavad ikka alguse visioonist, kirest ja pealehakkamisest. Eesti suur kingitus maailmale – Maailmakoristuspäev – on väljapaistev näide väga paljude inimeste heast koostööst suure eesmärgi nimel. Me tahame elada puhta keskkonnaga maakeral ning parim viis seda saavutada, on hoolida ja ise käed külge panna,“ ütles peaminister. „Algatus Teeme Ära tõestas, et kümned tuhanded käed ühes riigis suudavad koos teha väga palju. Olen veendunud, et miljonid ühiselt tegutsevad kätepaarid 150 riigis suudavad liigutada maailma. Puhas keskkond on meie kohustus, mille peame oma lastele ja lastelastele edasi andma, “ rõhutas peaminister Ratas.

„Ma tervitan ja tunnustan kõiki eestimaalasi ja meie ideest innustust saanud teiste riikide elanikke, kes on tulnud täna välja, et teha sügispuhastus avalikes kohtades või hoopis oma koduhoovis,“ sõnas peaminister. Peaminister Ratas osales täna maailmakoristuspäeval Harjumaal Ääsmäe parklas ning koos riigikantselei ja välisministeeriumi töötajatega koostöös Tallinna kesklinna valitsusega korraldatud talgutel Tallinnas Šnelli tiigi juures. Pärastlõunal külastas peaminister ülemaailmsete koristustalgute staapi Tallinna Ülikoolis.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela