Simson: Ratase ja Keskerakonna toetuse kasv näitab, et rahvas ootab keskerakondliku poliitika jätkumist

Aug 30

Majandus-ja taristuminister Kadri Simsoni sõnul näitavad tänased peaministrikandidaatide toetusnumbrid, et peaminister Jüri Ratas on teinud head tööd ning tema tegevus jõuab inimesteni. Aktiivne peaminister on olnud Keskerakonna aseesimehe sõnul nähtav nii sisepoliitiliste küsimuste lahendamises kui ka välispoliitikas ning see tõestab, et just tema on sobivaim mees jätkama antud positsioonil ka pärast 2019. aasta valimisi.

„Jüri Ratas on väga võimekas valitsusjuht ning viimased reitingud kõnelevad selgelt seda keelt, et Eesti inimesed jagavad antud arvamust. Jüri on tõestanud ennast peaministrina, kes ei aja poliitikat ainult Stenbocki või Toompea koridorides, vaid jõuab inimesteni ka pealinnast väljaspool üle kogu Eesti. Seda ilmestab Ratase kõrge toetus erinevate erakondlike eelistustega valijate hulgas ning seda nii eestlaste kui ka venelaste seas. Seesugust toetust ei ole saanud nautida ei eelnev peaminister ega ka teised tänased potentsiaalsed vastaskandidaadid,“ rääkis Kadri Simson.

Majandusministri sõnul on mitme teise kandidaadi uudsus langemas ning valimistel saavad määravaks konkreetsed teod. „Seda, et valijad hindavad tegusid sõnadest rohkem, oli näha ka värskest ERR-i tellitud Turu-uuringute küsitlusest, kus Keskerakond tõusis 27-protsendilise toetusega esimeseks. Valimisteni on küll aega, kuid on rõõm näha, et inimesed hindavad valitsuse tööd,“ mainis Simson, pidades silmas kogu valitsuskoalitsiooni kasvanud toetusnumbreid.

„Jüri Ratase kõrge toetus võimaldab tal minna kindla tundega vastu ka 13. oktoobril toimuvale erakonna kongressile ning seejärel juba ka riigikogu valimistele,“ lõpetas Simson.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela