Tartu ja Valga kinnitasid kandidaadid Keskerakonna kongressiks

Aug 24

Tartu linna piirkonna ja Valgamaa piirkonna juhatused näevad esimehe Jüri Ratase jätkamist erakonna eesotsas. Juhatusse pakuvad piirkonnad aga erinevaid nimesid erakonna tipp-poliitikutest. 

Tartu piirkonna juht Aadu Must sõnas, et erakonna esimehe Jüri Ratase võime panustada päevas rohkelt töötunde nii peaministrina kui ka erakonna esimehena on märkimisväärne ning teist sellist kandidaati silmapiiril ei ole „Võiduka tulemuse jaoks Riigikogu valimistel on senise esimehe jätkamine kahtlemata vajalik, mistõttu Tartu piirkond Jüri Ratase kandideerimise ka hea meelega üles seadis,“ põhjendas Must, kes lisas, et Ratas on end peaministrina ja erakonna esimehena tõestanud nii eestvedaja kui ka meeskonnamängijana.

Valgamaa piirkonna juht Alar Nääme sõnas, et Keskerakond on peaminister Jüri Ratase valitsuses saanud ellu viia mitu olulist punkti, mis olulised ka Valgamaale. „Valgamaa sissetulekuid arvestades oli tulumaksuvaba miinimumi tõus 500 euroni kahtlemata oluline samm. Samuti on senisest rohkem tähelepanu pööratud tähelepanu regionaalarengule ja tõstetud omavalitsuste tulubaasi, mis andis väiksematele linnadele ja valdadele lisavõimalusi kohaliku elu korraldamisel,“ rääkis Nääme. Pere rahakotti säästab tema sõnul ka tasuta ühistransport, mis lisaks maakonnale on volikogu otsusega tasuta ka Valga linnas.

Juhatusse esitati Tartu piirkonna poolt Mailis Reps, Kadri Simson, Kersti Sarapuu, Enn Eesmaa, Taavi Aas, Aadu Must, Kalev Kallo, Anneli Ott, Jaanus Karilaid ja Marina Riisalu. Valgamaa piirkonna kandidaadid on Märt Sults, Jaanus Karilaid, Mihhail Kõlvart, Vadim Belobrovtsev, Siret Kotka-Repinski, Peeter Ernits, Jaak Aab ja Eha Võrk.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela