Läänemaa ja Võrumaa piirkonnad esitasid Keskerakonna juhi kandidaadi kongressiks

Aug 21

Keskerakonna Läänemaa ja Võrumaa piirkonnad esitasid oktoobris kogunevale erakonna kongressil esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Läänemaa piirkonna esimees Jaanus Karilaid ütles, et Ratase valitsuse juhtimisel on Eesti riik senisest enam panustanud julgeolekusse, kohalikud omavalitsused on muutunud elujõulisemaks ning majandus on elavnenud. 

"Ratas on Eestile hea peaminister ning erakonnale ning erakonnale võimekas juht," ütles Karilaid. Keskerakonna Võrumaa piirkonna esimehe Anneli Oti sõnul on piirkonna juhatus ühtsel seisukohal, et Jüri Ratas on tugev juht, kes on teinud oma tööd nii peaministri kui ka erakonna juhina suure pühendumisega ning kindlasti peaks seda tööd ka jätkama. „Tänane valitsus hoolib regionaalpoliitikast ning üheks näiteks saame siin tuua Kagu-Eesti programmile 3,2 miljoni euro suuruse rahastuse leidmise,“ ütles Ott. „Meie inimestele on tähtis, et valitsus toetab maaelu sh. põllumehi ning eraldatakse toetus põuakahjudega toimetulekuks. Hästi käivitunud tasuta ühistransport on Võrumaal kasvatanud sõitjate hulka viiendiku võrra.“

Oti sõnul on positiivne muutus ka omavalitsuste kasvanud tulubaas ning maksureform jätab suurele hulgale inimestele igakuiselt rohkem raha kätte. Lisaks esimehele andsid piirkonnad teada ka oma toetusest erakonna juhatusse kandideerijatele. Võrumaal esitati kandidaatidena erakonna juhatuse liikmeteks Anneli Ott, Kadri Simson, Kersti Sarapuu, Mailis Reps, Aadu Must, Tarmo Tamm, Toomas Vitsut ja Jaak Aab.

Erakonna revisjonikomisjoni liikmeks esitati kandideerima Külli Land ja aukohtu esimeheks Kalle Klandorf. Läänemaal esitati kandidaatidena erakonna juhatuse liikmeteks Aadu Must, Jaanus Karilaid, Kadri Simson, Mailis Reps, Kalev Kallo, Märt Sults, Peeter Ernits ja Anneli Ott. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf. Keskerakonna kongress toimub 13. oktoobril Pärnus ja esimehe ning erakonna juhatuse kandidaate saab esitada 15. septembrini.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela