Majandus- ja taristuminister Kadri Simson külastab Kagu-Eestit

Mai 11

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson viibib täna visiidil Kagu-Eestis, kus külastab Võrumaad ja Põlvamaad, kohtub kohalike vallajuhtide ning Kagu-Eesti ühistranspordikeskuse esindajatega. Ministri visiidi peateemaks on regionaalse ühistranspordi olukord ja arendamine, samuti tuleb kohtumisel vallajuhtidega teemaks piirkonna teedevõrk ning teede seisukord ning seda nii omavalitsuse kui ka riigimaanteede puhul. 

„Mul on hea meel kohtuda Kagu-Eesti vallajuhtidega ja arutada ühiselt teemadel, mis on aktuaalsed ning vajalikud. Kevadine ilm toob üle Eesti välja probleemseid teelõike, mis võivad vajada riigi toetust kiiremini, kui esialgselt plaanis on olnud. Sellises olukorras on õige tutvuda piirkonna inimeste reaalsete murede ja vajadustega,“ rääkis majandus- ja taristuminister Kadri Simson.

Minister lisas: „Lisaks teede seisukorrale on hetkel üheks põletavamaks teemaks ühistransport ja selle arendamine. Kagu-Eesti oli teadupärast esimene piirkond, kes teatas, et nemad soovivad üle minna tasuta ühistranspordile. Teenuse parendamiseks tuleb aga ajakohastada ka liine ja graafikuid ning see on kõik kohaliku keskuse ülesanne.“ Majandusministri visiit saab alguse Setomaalt, millele järgneb kohtumine piirkonna vallajuhtidega. Ühistranspordikeskuse visiit leiab aset orienteeruvalt kell 14.30.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela