Eestimaa Aasta Pere 2018

Mai 09

Eesti Keskerakonna naisteühendus KENA kuulutab välja konkursi Eestimaa Aasta Pere väljaselgitamiseks. KENA eesmärk on kujundada sellest kaunis tava, mille läbi väärtustatakse peret, tunnustades laste kasvatamise olulisust ja seeläbi vanema(te) panust rahva järjepidevuse tagamisel.

Valituks võib osutuda iga tubli pere, keda iseloomustab elujaatav hoiak, ühtehoidmise tunne ja soov ennast arendada. Eestimaa Aasta Pere aunimetusele saavad kandideerida pered, kus kasvab vähemalt üks kuni 18. aastane laps.

Kandidaate Eestimaa Aasta Pere aunimetusele võivad esitada kõik.

Ettepanekuid esitatavate perede kohta koos motivatsioonikirjaga, milles viide pere nõusolekule kandideerimise kohta, ootame hiljemalt 21. maiks k.a. aadressile Eesti Keskerakond, Eha Võrk, Narva mnt. 31, Tallinn, 10120 või e-postile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Aasta Pere pidulik väljakuulutamine ja austamistseremoonia toimub 17. juunil kell 13-15 Tallinnas, Särgava residentsis (E. Särgava allee 4). Eestimaa Aasta Pere aunimetuse pälvib kord aastas küll ainult üks pere, kuid algatuse sügav mõte on kantud hoolivusest, soojusest ja soovist rõhutada pere olemuse tähtsus ja rolli tänapäeva ühiskonnas.

Eha Võrk
KENA president  

Ülle Juht
KENA asepresident Aasta Pere konkursi projektijuht

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela