Peaminister Ratas külastas Piirissaart

Mai 04

Peaminister Jüri Ratas külastas täna Piirissaart, kus kohtus kohaliku elu eestvedajate ja omavalitsusjuhtidega. Peaminister kohtus Tartu vallavalitsuse ja -volikogu, kohaliku päästeseltsi, politsei- ja piirivalveameti ning kohaliku kogukonna esindajatega. Kohtumistel räägiti mandri ja saare vahelisest transpordist, aga ka päästealasest olukorrast, kalapüügi küsimustest ning prügimajandust puudutavatest probleemidest.

Peaminister külastas nii Piirissaare külasid kui ka sadamat, päästedepood, kohalikku muuseumi ja kauplust. Ratas ütles, et väikesaarte kogukondade küsimused on talle südamelähedased ning ta on saarerahvale külalislahkuse eest väga tänulik. "Kogukonna elujõulisus Piirissaarel on sama oluline kui ükskõik kus mujal Eestis," ütles ta ning kinnitas soovi jätkata poliitikat, mis soosib tugevat ja tasakaalus ühiskonda. "Meie eesmärk on, et elu edeneks hästi kõikjal Eestis, nii linnas kui maal."

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela