Jaak Aab: Järva- ja Viljandimaa valimisnimekirjas nii kogenud kui ka uued tegijad

Dets 12

Eesti Keskerakonna juhatus kinnitas Riigikogu valimisnimekirja Järva- ja Viljandimaa ringkonnas. Esinumber Jaak Aab ütleb, et üheksaliikmelises nimekirjas on pikaajalise poliitilise kogemusega Riigikogu liikmeid, omavalitsustegelasi ja ettevõtjaid, kuid on ka uusi nimesid.

"Keskerakonna nimekirjas on esindatud kõik ringkonna omavalitsused ning see annab valijatele kindlustunde, et kandidaat on piirkonna käekäiguga päriselt kursis," lausub Jaak Aab. "Järva- ja Viljandimaal on Keskerakonna fookuses inimeste toimetuleku parandamine, pensioni tõstmine 1000 euroni ning riiklikud investeeringud näiteks üürimajadesse ja tee-ehitusse. Samuti seisame tasuta ühistranspordi jätkumise ja astmelise tulumaksu eest, mis suurendab keskklassi sissetulekut kuni 1740 euro võrra aastas."

Kandidaatidega saab kohtuda juba sel reedel, kui Keskerakonna kampaaniabuss peatub Karksi-Nuia keskväljakul (12-13.30), Abja-Paluoja Meierei platsil (14-15.30), Suure-Jaani Coopi ees (16-17) ja Koeru Keskkooli jõululaadal (18-20).


EESTI KESKERAKONNA NIMEKIRI JÄRVA- JA VILJANDIMAAL

1. Jaak Aab – Riigikogu liige, mitmekordne endine minister, Keskerakonna juhatuse liige ja Viljandimaa piirkonna esimees
2. Kersti Sarapuu – Riigikogu liige, Keskerakonna Järvamaa piirkonna esimees
3. Peeter Rahnel – Mulgi vallavolikogu aseesimees, kauaaegne Abja ja Mulgi vallavanem, Keskerakonna asutajaliige
4. Priit Seire – Järva vallavolikogu liige, Keskerakonna Järva valla osakonna esimees
5. Priit Pramann – Keskerakonna büroo koordinaator
6. Toomas Tammik – Järva vallavanem 
7. Katrin Linkov – Rõstla farmi juhataja, Keskerakonna Viljandi valla osakonna esimees
8. Raivo Matsina – Järvamaa ettevõtja
9. Priit Toobal – Põhja-Sakala vallavolikogu liige, ettevõtja, Keskerakonna Põhja-Sakala osakonna esimees
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela