Jaanus Karilaid on Keskerakonna esinumber Hiiu-, Saare- ja Läänemaal

Nov 23

Eelseisvatel parlamendivalimistel juhib Hiiu-, Saare- ja Läänemaal Eesti Keskerakonna nimekirja Riigikogu fraktsiooni esimees ning Haapsalu Linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid, kelle sõnul on Reformierakonna juhitav Vabariigi Valitsus regionaalpoliitikale selja keeranud ja inimesed inflatsioonitormi kätte jätnud.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas iseloomustab Jaanus Karilaidi kui sihikindlat ja suure töövõimega poliitikut. "Rohuküla raudtee taastamise osas on Jaanus tegutsenud muljetavaldava järjekindlusega ja olen kindel, et lähiaastatel kannab tema pingutus ka vilja. Kahetsusväärsel kombel seisab rongiühenduse taastamise eest tõsiselt vaid Keskerakond, kuid Lääne-Eesti inimesed väärivad kiiret ja kaasaegset ühendust pealinnaga," lausub Jüri Ratas.


Jaanus Karilaidi sõnul ehitati Jüri Ratase valitsuse ajal raudtee Turbani ning kevadel, kui on valminud projekt Rohukülani, saab ehitusega edasi minna. "Keskerakond jõuab regionaalpoliitikas ainsa erakonnana sõnadest tegudeni. Lisaks Rohuküla raudtee rajamisele seisab Keskerakond neljarajaliste teede ehitamise eest, millele tänane valitsus pidurit tõmbas. Kolm aastat tagasi alustatud jalgpallihallide projekti raames valmis esimene hall Haapsallu, Reformierakond tühistas Keskerakonna algatuse," räägib Keskerakonna aseesimees. "Seisame selle eest, et suursaarte vahele tuleb võimalikult kiiresti tuua kolmas praam ning varasemast jõulisemalt peab edasi liikuma üürimajade ja maale elamise programmiga."


Keskerakonna juhatus kinnitas Hiiu-, Saare- ja Läänemaa valimisringkonna nimekirja, kuhu kuuluvad järjekorras ettevõtja Mihkel Undrest, koolijuht Antti Leigri, kindralmajor reservis Neeme Väli, hoolekandeasutuse juhataja Ene Vahter, kirjanik ja ajakirjanik Katrin Pauts ning ettevõtjad Ebekai Härm ning ettevõtja ja endine riigihalduse minister Janek Mäggi.


"Keskerakonna kandidaatide hulgast leiab nii kogenud tegijaid kui ka uustulnukaid, keda kõiki ühendab soov seista Läänemaa, Saaremaa ja Hiiumaa elanike eest," kinnitab Jaanus Karilaid.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela