Kaido Höövelson on Keskerakonna esinumber Ida-Virumaal

Nov 20

Riigikogu valimistel on Ida-Virumaa ringkonnas Eesti Keskerakonna esinumber Riigikogu liige ja endine tippsportlane Kaido Höövelson, kelle sõnul piirkonna näol tegemist Eesti energiatagala ja riik peab hea seisma selle eest, et põlevkivi kasutamine jätkuks ning sealsetele inimestele oleks tagatud toimetulek.


"Profisportlasena oli Kaido visa võitleja ja ületas kõva tahtejõuga ka kõige suuremad takistused, tõustes maailma absoluutsesse tippu. Nüüd seisab ta Ida-Virumaal Riigikogusse kandideerides ees uue väljakutsega, kuid olen kindel, et Kaido saab ka selle ülesandega hiilgavalt hakkama," lausub Ida-Virumaa ringkonnas teise numbrina kandideeriv Euroopa Parlamendi saadik Yana Toom. "Oleme Kaidoga meeskonnamängijad ning seame esikohale erakonna huvid. Keskerakonnal on Ida-Virumaal tugev nimekiri mitme uue ja särava tegijaga. Läheme valimisi võitma!"

Kaido Höövelson ütleb, et tänavu sügisel Ida-Virumaal sealsete inimestega kohtudes on kumanud läbi nördimus, et tänane Vabariigi Valitsus on neile selja keeranud ega arvesta kohalike elanike arvamusega. "Võimul olev valitsus on näidanud idavirulaste osas üleolevat suhtumist, kui piirkonna eripärade kohta tagasihoidlikke teadmisi omavad ministrid on hakanud ainuisikuliselt kohaliku elu küsimustega tegelema. Mina pooldan dialoogi - hea tulemus sünnib ainult koostöös," kinnitab Kaido Höövelson.


"Praeguses energiakriisis ei maksa unustada, et Ida-Virumaa on piltlikult öeldes ikkagi Eesti energiatagala," jätkab ta. "Võime rääkida rohepöördest, aga põlevkivist ei loobu me niipea, sest see tähendab inimestele – eelkõige Ida-Virumaa inimestele – töökohti. Need on meie inimesed, keda puudutavad suured muutused ei juhtu üleöö. Kavatsen nende heaolu ja toimetuleku eest seista. Samuti tuleb suunata Ida-Virumaale lisainvesteeringuid nii neljarajalise maantee ehituseks, üürielamute rajamiseks kui ka inimeste heaolusse."


Eesti Sumoliidu presidendina ja Päästeliidu patroonina tegeleb Kaido Höövelson aktiivselt ka heategevusega. "Leian, et inimestel, kellel on elus hästi läinud, lasub kohtustus ühiskonnale midagi tagasi anda. Sellest põhimõttest lähtub Keskerakonna muuhulgas ka maksupoliitikas. Kui Reformierakond tahab teha rahalise kingituse jõukamatele, siis Keskerakond seisab astmelise tulumaksu ees, mis suurendab madalapalgaliste sissetulekuid," võrdleb Kaido Höövelson.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela