Keskerakond kinnitas valimiste hüüdlauseks "Julgelt inimeste heaks!"

Nov 19

Keskerakonna meeskonna lipukiri tulevastel Riigikogu valimistel on "Julgelt inimeste heaks!", mis annab edasi nii erakonna seni tehtu kui ka uued suured eesmärgid, nagu pensioni tõstmine erakorraliselt 1000 euroni ja inimeste parem toimetulek ajal, mil hinnatõus purustab rekordeid.


Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et just Keskerakond on nii opositsioonis kui ka koalitsioonis seisnud otsuste eest, mida tihtipeale ei ole oponentide poolt peetud võimalikuks ega vajalikuks. "Kui Keskerakond 2016. aastal valitsusse tuli, ei pidanud hoopis meie võimalikuks jätkata peenhäälestusega, vaid teha vajalikke, aga ka julgeid otsuseid inimeste heaks. Täna on julgeid otsuseid vaja veelgi enam," rõhutas Ratas. 


Keskerakonna esimees tõi toonastest kriitikatki pälvinud otsustest välja muuhulgas tulumaksuvaba miinimumi tõusu 180 eurolt 500ni, lisarahastuse ja reformid tervishoius, tasuta ühistranspordi, aga ka konkreetsed sammud parandamaks eakate toimetulekut. "Keskerakond on tõstnud erakorraliselt pensione ning võtnud vastu otsuseid, tänu millele tõuseb juba järgmisel aastal keskmine vanaduspension 704 euroni. Lisaks oleme tõstnud üksi elava eaka toetust ja mitmeid teisi toetusi," tõi Ratas välja ning lisas, et uus eesmärk on viia keskmine vanaduspension 1000 euroni kuus.


Ratas lisas, et ka viimased vaidlused Reformierakonnaga nii energiahindade kompenseerimisel kui ka lastetoetuste tõstmisel näitasid selgelt, et erakond on valmis Eesti inimeste eest seisma. "Me oleme erakonna ajaloo jooksul alati välja toonud ühiskonna kitsaskohad ning valmis võitlema selle eest, et aitaksime ühiskonna nõrgemaid ja arvestaksime kõigi Eestimaa inimestega, mitte vaid valitutega. Ja kui algul murramegi piike, siis hiljem on isegi Reformierakond saanud viitega aru, et me tee on olnud õige – olgu selleks suuremad pensionid, perede toetamine või energiahindade kompensatsioon ettevõtetele ja elanikele. Sama selgelt ja julgelt töötame Eestimaa inimeste heaks ka edasi!" kinnitas Ratas.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela