Keskerakonnaga liitunud Igor Gräzin: mulle avaldas muljet Jüri Ratase tegevus Euroopa institutsioonides

Apr 09

Elame pöördelisel ajastul ning esile kerkinud küsimuste lahendamiseks on vaja avarat pilku ja rahvusvahelist tunnetust, ütleb Eesti Keskerakonna Tartumaa piirkonnaga liitunud Igor Gräzin, kes on mitme Riigikogu koosseisu liige ja endine Euroopa Parlamendi saadik.


"Keskerakonna poliitikud on end näidanud kriisides tugevate liidritena, kes julgevad otsustada, seades samal ajal esikohale inimeste toimetuleku. Keskerakonnal on tugev rahvusvaheline kompetents - Euroopa Parlamendi saadikuna avaldas mulle muljet Jüri Ratase tegevus Euroopa institutsioonides. Omaltpoolt soovin muuhulgas panustada rahvusvahelise õiguse valdkonnas, et aidata Eesti riigil seista oma huvide eest," räägib õigusteadlane Igor Gräzin.


Tallinna Ülikoolis külalislektori ja Muhu Katariina kirikus vaimuliku ametit pidav Igor Gräzin kandideeris Keskerakonna nimekirjas viimastel kohalike omavalitsuste valimistel ning sai valijatelt mandaadi Tallinna Linnavolikogusse. Tänasel päeval võib teda aktiivselt tegutsemas näha ka Tartu- ja Jõgevamaa piirkonnas.


"Ma vahepeal olin otsustanud poliitikast täiesti loobuda, aga ju olen ikkagi "poliitiline loom", nagu ütles Aristoteles," lausub Igor Gräzin. "Olen Riigikogu valimistel alati kandideerinud Jõgeva- ja Tartumaal ning mul on seal mitusada lähemat tuttavat. Ma tean kümneid probleeme, milledest oleme mitmed lahendanud, aga milledest paljud alles ootavad otsust. Ühesõnaga - see piirkond on oma ja huvitav, alates vanausulistest kaluritest kuni kosmoseuurijate ja -tehnoloogideni."


Keskerakonna Tartumaa piirkonna esimees Marika Tuus-Laul ütleb, et tal on Igor Gräzini poliitikas jätkamise üle siiralt hea meel. "Igor Gräzin on laia silmaringi ja pikaajalise kogemusega tark poliitik ning tunnen headmeelt, et ta oli minu soovitusel nõus liituma Keskerakonnaga ning kandideerima Riigikokku Jõgeva-ja Tartumaa piirkonnas, kus tal ka varem on olnud väga head valimistulemused," sõnab Marika Tuus-Laul.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela