Keskerakonna Põhja-Tallinna piirkonna juhiks valiti tagasi Vadim Belobrovtsev

Mär 24

Eesti Keskerakonna Põhja-Tallinna piirkonna aastakonverentsil valiti uus piirkonna juhatus. Piirkonna esimehena jätkab Tallinna abilinnapea, Keskerakonna juhatuse liige Vadim Belobrovtsev.


"Põhja-Tallinn on väga oluline piirkond, kus Keskerakonna positsioonid on traditsiooniliselt olnud hästi tugevad. Viimaste valimiste tulemused näitasid aga, et peame aktiivsemalt oma valijate huvide eest seisma ja nende ootustele vastama," ütles Belobrovtsev. "Võttes arvesse, et Riigikogu valimised toimuvad juba vähem kui aasta pärast, tuleb selle aja jooksul teha väga palju tööd. Seega on minu jaoks piirkonna esimehe positsioon ühtviisi nii suureks auks kui ka suureks vastutuseks."


Piirkonna aseesimeesteks said Julia Timerbulatova, Jevgenia Kukk ja Põhja-Tallinna linnaosavanem Manuela Pihlap. Juhatuse liikmeteks valiti lisaks esimehele ja aseesimeestele Peeter Järvelaid, Lylian Altmäe, Sten Svetljakov, Märt Sults, Aleksander Kukk, Pavel Boitsov, Kristi Rüütel ja Reet Trei. Lisaks sai juhatuse liikmeks Põhja-Tallinna noorte organisatsiooni esimees Jevgeni Jermolajev.


Aastakonverentsil valiti piirkonnale ka delegaadid erakonna volikogusse, samuti revisjonikomisjoni liikmed.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela