Keskerakond esitab Lasnamäe linnaosa vanemaks Julianna Jurtšenko

Veebr 01

Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas toetada Julianna Jurtšenko kandidatuuri Lasnamäe linnaosa vanema ametisse. Jurtšenko on endine Põhja-Tallinna linnaosa vanema asetäitja ning töötanud linnasüsteemi erinevatel ametikohtadel enam kui üheksa aastat.


Keskerakonna Tallinna nõukogu esimees, linnapea Mihhail Kõlvart sõnas, et Jurtšenko kasuks rääkisid tema kogemus avalikus sektoris, sealhulgas Tallinna linnasüsteemis, põhjalikkus oma töödes ning ka ühiskondlik aktiivsus. „Lasnamäe on Tallinna suurim linnaosa, kus lisaks igapäevaküsimustele on ees ootamas mitmete suurte ja oluliste projektide algatamine ja lõpule viimine, sealhulgas klindipargi rajamine, olümpianormidele vastava ujula ehitus, aga ka tulevase Tallinna haigla ettevalmistustööd. Usume, et Jurtšenkol on olemas kõik sobivad omadused linnaosa edukaks juhtimiseks,“ tõi Kõlvart välja.


Jurtšenko tänas Tallinna nõukogu usalduse eest. Ta lisas, et kui kandidatuur saab heakskiidu, on olulisel kohal tema jaoks linnaosa elanikega suhtlemine ja koostöö. „Elanike kaasamine on minu jaoks olnud alati üheks prioriteediks ning ma usun, et üheskoos saame lahendada nii linnaosa ees seisvaid muresid kui ka seada sihid edasiseks arengus. Lasnamäe on aastatega väga palju positiivselt muutunud ning tehtud on palju, mis on linnaosa muutnud rohelisemaks, peresõbralikumaks ning atraktiivsemaks. Seda suunda soovin kindlasti jätkata,” rõhutas ta.


Jurtšenko on lõpetanud Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainori ärijuhtimise eriala, personalijuhtimise kõrvalerialaga. Ta on töötanud nii Põhja-Tallinna linnaosa vanema asetäitja kui ka kohusetäitjana. Täna töötab ta Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni sekretariaadijuhatajana. Jurtšenko kandidatuuri tuleb arutada nii Lasnamäe linnaosakogul kui ka Tallinna linnavalitsusel, kelle pädevuses on linnaosa vanema ametisse nimetamine.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela