Keskerakonna Pirita piirkonna esinumber on Tõnis Mölder

Sept 03

Kohalike omavalitsuste valimistel on Keskerakonna esinumber Pirita valimisringkonnas keskkonnaminister Tõnis Mölder. Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti kinnitusel on Tõnis Mölder toonud kaasa positiivseid muutuseid nii Pirita linnaosa vanema, abilinnapea, Riigikogu liikme kui keskkonnaministri ametikohal.


„Tõnis Mölder tõestas Pirita linnaosa vanemana töötades, et ta hoolib oma kodukoha elukeskkonnast ja inimeste heaolust. Usun, et Tõnis Mölder viib koos Keskerakonna Pirita piirkonna meeskonnaga ellu linnaosa elu edendavad ideed,“ ütles Kõlvart.


Aastatel 2013-2017 Pirita linnaosa vanemana töötanud Tõnis Mölderi sõnul on piirkonna elukeskkond viimaste aastatega palju arenenud. „Rajamisel on Merivälja kooli ja Pirita Majandusgümnaasiumi juurdeehitus, Kose lasteaed on saanud uue õppehoone ning käesoleva aasta jooksul alustatakse Merivälja lasteaia uue õppehoone rajamist. Pingutatud on ka inimeste tervise, heaolu ja liikumisvõimaluste nimel. Pirita Tervisekeskus on saanud koostöös riigi ja erasektoriga uued ja paremad ravitingimused, valminud on nii uusi mänguväljakuid kui ka sportimisvõimalusi, sisekvartaalsetele teedele on panustatud igal aastal vähemalt 2 miljonit eurot,“ rääkis Tõnis Mölder.


Tõnis Mölderi sõnul on Pirita areng ja heaolu talle olulised, mistõttu soovib ta seista oma kodulinnaosa huvide ja elanike heaolu eest. „Soovin jätkata tööd, mis on pooleli, ning viia ellu uued ideed, hoides samas Pirita ilu ja eripära,“ lausus Mölder. 


Tõnis Mölder töötas aastatel 2013-2017 Pirita linnaosa vanemana ja aastatel 2017-2019 Tallinna abilinnapea ametikohal. Aastatel 2019-2021 kuulus Mölder XIV Riigikogu koosseisu ja oli sotsiaalkomisjoni esimees. 26. jaanuaril 2021 sai temast Eesti keskkonnaminister.


Keskerakonna Pirita valimisringkonna nimekirjas kandideerivad veel Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat, Tallinna linnavolikogu liikmed Miroslav Berezovski ja Toivo Tootsen, baleriin ja Tallinna Balletikooli direktor Kaie Kõrb, võistlus- ja seltskonnatantsuõpetaja Merle Klandorf ning koomik Raimo Aas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela