Keskerakond, Isamaa ja valimisliit Koduvald lähevad Kadrinas valimistele ühise nimekirjaga

Aug 29

Eesti Keskerakonna Kadrina osakond, erakonna Isamaa Kadrina osakond ja valimisliit Koduvald jõudsid Kadrina valla tuleviku üle arutades seisukohale, et üheskoos on Kadrina inimeste huvide eest seismine tulemuslikum ning otsustasid osaleda valimistel ühise nimekirjaga. Ühiste eesmärkide kinnituseks kirjutasid osapoolte esindajad täna alla koostöökokkuleppe.


Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna esimees Siret Kotka sõnas, et Keskerakonna jaoks oluline, et suudaksime Kadrina valda  edasi arendada. "Tänane Kadrina vald väärib seda, et jätkuks võimalus saada gümnaasiumiharidust, aga tähelepanu tuleb pöörata ka eakatele, kes ootavad kaasaegse vananemiskeskuse valmimist. Usume, et iga eakas peab saama tasuta ujumas käia ning tagame igale lapsele tasuta lasteaiakoha."


Isamaa Kadrina osakonda juhtiva Viive Tuuna kinnitusel on kohalikul tasandil poliitilised erimeelsused ületatavad ning selliselt on võimalik keskenduda ühiste eesmärkide saavutamisele. "Antud juhul on koostöö nurgakiviks ühine arusaam Kadrina Keskkooli tulevikust ning eesmärgiks seista selle eest, et Kadrina Keskkool saaks edukalt jätkata," kinnitas Tuuna.


Valmisliitu Koduvald esindav Jaanus Reisner avaldas headmeelt selle üle, et kui enamasti toimub valimiste eel nimekirjade lagunemine, siis praegu on tegemist erinevate poliitiliste vaadete koondumisega ühise eesmärgi nimel. "Meie gümnaasiumihariduse tulevik on vaieldamatult nende valimiste peateema. Valimisliit Koduvald on seisnud alati kindlalt Kadrina Keskkooli eest ja teeb seda ka nüüd," lubas Reisner.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela