Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu esimees Sivar Irval kandideerib Keskerakonna ridades Rakveres

Aug 22

Tänavustel kohalike omavalitsuste valimistel kandideerib Keskerakonna nimekirjas Rakvere Linnavolikogusse teiste seas ka Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu esimees Sivar Irval.


Keskerakonna Rakvere osakonna juht ja tegevlinnapea Triin Varek ütleb, et Sivar Irval on mees, kes peab sõna ja viib oma lubadused ellu.
"Mitmete ettevõtete ja organisatsioonide juhtimisse panustanud Sivar Irval teab, et üksinda on võimalik liikuda kiiresti, üheskoos jõuab aga kaugele," sõnab Triin Varek. "Sivar Irvalilt ootan eelkõige panust nii ettevõtluse kui rohe- ja biomajanduse teemadel. Sivaril on häid mõtteid, kuidas võiks edendada nüüdisaegseid, energiasäästlikke ja rohelist mõtteviisi toetavaid linnaruumi lahendusi."


Põline Rakvere elanik Sivar Irval kinnitab, et tal on tugev tahtmine kodulinna arengusse panustada. "Olen Rakverelt palju saanud, nüüd on aeg ka vastu anda," lausub ta. "Toetan praegust linnapead Triin Varekit, sest ta on linna juhtimisega hästi hakkama saanud. Tunnen teda hästi, sest oleme lapsepõlvesõbrad. Triin Varek on kokku pannud uue ja tugeva Keskerakonna tiimi ning üheskoos soovime teha Rakverest Eesti kõige parema elukeskkonnaga linna."


Aastaid bio- ja põllumajandusega tegelenud Sivar Irval hinnangul on Keskerakonnal selles valdkonnas Eesti erakondadest kõige parem poliitika. "Ka mina olen seisukohal, et Euroopa Liidu roheleppe vahenditest tuleb toetada maaettevõtlust, kohaliku tooraine suuremat väärindamist ning kohalike kaupade suuremat tarbimist importtoodangu asemel," lausub Sivar Irval.
 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela