Keskerakonna Nõmme piirkonna esinumber Tiit Terik: jätkame elukeskkonna parandamise ja teedevõrgu korrastamisega

Aug 14

Kohalike omavalitsuste valimistel on Keskerakonna esinumber Nõmme linnaosas Tallinna Linnavolikogu esimees Tiit Terik. Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on Tiit Terik lisaks edukale tööle linnaosavanemana näidanud, et suudab volikogu esimehena head koostööd teha kõikide poliitiliste jõududega ning tal on olnud laiem visioon nii Nõmme kui ka Tallinna arengu osas.

"Tiit Terik on Keskerakonna parim valik Nõmmel," lausub Mihhail Kõlvart. "See on kindel ja loogiline otsus, kuna Tiit Terik on varasemalt olnud Nõmme linnaosa vanem ja täna linnavolikogu esimees, kes valitud ametisse Nõmme enda elanike poolt. Usun, et Tiit Terik ja tema meeskond seisavad hea selle eest, et Nõmme oleks jätkuvalt arenev roheline aedlinn, kus mõeldakse kõikidele elanikele, sõltumata vanusest või sotsiaalsest toimetulekust."

Aastatel 2013-2016 Nõmme linnaosa vanemana töötanud Tiit Terik ütleb, et eriti olulised on talle linnaosas toimuvad arengud ning probleemküsimused. Tänu oma ametile on tal võimalik olla erinevate otsustusprotsesside keskmes ning seista Nõmmet puudutavates küsimustes elanike huvide eest. "Olen kindel, et tänane linnavõim teeb oma tööd pühendumusega ning elanike huve silmas pidades. Nõmme linnaosa huvid on olnud siiani volikogus kaitstud ning on ka edaspidi!" kinnitab Tiit Terik.

Tiit Teriku sõnul on meil tänavu eriline põhjus olla rahulolev, sest sügiseks valmib Nõmme Gümnaasiumi spordihoone. "Suurematest objektidest on valminud näiteks Valdeku tänav ja Pärnu maantee, uue asfaltkatte ning mugava kergliiklustee on saanud ka Tähetorni tänav ja Viljandi maantee. Samuti on märgilise tähtsusega Harku metsa kaitse alla võtmine, aga ka Pääsküla kooli rekonstrueerimine," lisab Tiit Terik.


 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela