Täna Jõhvi volikogu istungil vallavanemaks valitud Riigikogu liige Martin Repinski lahkub Riigikogust

Jun 26

"Enne kohalike omavalitsuste valimisi olin Jõhvis Keskerakonna kandidaat ning lubasin edu korral ka Riigikogust lahkuda ning Jõhvi vallavanema kohale tulla," ütles Repinski. "Jõhvis oli tänaseks kujunenud olukord, kus poliitilised mängud olid peatanud valla arengu ning kaasa toonud ebastabiilsuse. Selle tulemusena kannatasid nii valla juhtimine kui ka kohalikud elanikud." 

Repinski sõnul peab ta Jõhvis esmatähtsaks meelitada uusi investeeringuid valda ja infrastruktuuri arendada. "Hädavajalik on viia kultuuri- ja spordielu uuele tasemele, parandada teede ja kvartalisiseste tänavate olukorda, heakorrastada linna park, ehitada staadion ja renoveerida vaksalihoone. Samuti tuleb suuremat tähelepanu pöörata maapiirkondadele," ütles Repinski.

Repinski sõnul loodab ta riigikogu liikme kogemusele toetudes parandada riigi ja kohaliku omavalitsuse koostööd. Repinski sõnul sai ta peaaegu nelja aasta jooksul Riigikogus töötamise ajal palju kogemusi ja õnnestus anda oma panus, et põllumajandustootmine hakkas pärast aastaid kestnud stagnatsiooni taastuma. "Minu eesmärk oli teha kõik võimalik, et aidata kohalikke põllumajandustootjaid ja taastada põllumajandustoetused. Täna, pärast rohkem kui kolme aastat, võin kindlalt öelda, et keskerakondlased on oma lubadused täitnud," ütles Repinski.

Repinski tuletas meelde, et vähem kui kahe aasta jooksul on Keskerakonna juhitud valitsus taastanud põllumajandustootjatele pakutavad hüvitised ja toetused, mida varasemad valitsused on vähendanud. "2019.-2022. aasta eelarvestrateegia raames eraldab riik põllumajandussektorile veel 7,4 miljonit eurot," selgitas Repinski. "Kalatööstus ja põllumajandus on juba saanud vastavalt 72 miljonit eurot ja 482 miljonit eurot ning järgmisel aastal on põllumajandustootjatele üleminekutoetused kuni 16,9 miljonit." 

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Martin Repinski kandideeris esmakordselt 2015. aasta parlamendivalimistel saades 1556 häält.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela