Korb: Keskerakonna reitingut toetavad sõnade taga olevad teod

Jun 14

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et Keskerakonna kõrge ja stabiilne toetus on tugev platvorm suveks, mil loodetakse toetust kasvatada ning Reformierakonnast mööduda. Korb tõdes, et nii, nagu oli prognoositud, on esimene tuhin Kaja Kallase esimeheks saamiseks lahtunud ning Reformierakonna toetus hakkab peegeldama tegelikku olukorda. 

„Kindlasti saab suvi olema erakondade jaoks töine. Keskerakonna eesmärk on suvel Reformierakonnast mööduda, kõrget toetust hoida ja loomulikult võita kevadel valimised,“ kinnitas Korb, lisades, et erakond jätkab ka suvel tugevat tööd enda põhimõtete tutvustamisel ja inimestega otse suheldes, näiteks „101 rahvakohtumist“ raames üle Eesti. Peasekretär lisas, et erakonnale on stabiilselt kõrge toetuse ja inimeste usalduse toonud see, et sõnade taga on Keskerakonna valitsemise ajal olnud teod. „Põllumajanduse toetamisest, ravijärjekordade lühendamisest või madalamat palka teenivate inimeste väiksemast maksustamisest aastaid ju ainult räägiti. Keskerakonna juhitud valitsus tegi need ja paljud teised olulised otsused ära. Kindlasti annavad need valijale kindlust, et erakorralisest pensionitõusust või neljarealistest maanteedest ei räägi Keskerakond vaid valimiseelsete lubaduste võtmes, vaid seisame selle eest, et need realiseeruvad,“ ütles Korb.

Korb ütles, et loodetavasti kasvab ka koalitsiooni kogutoetus, sest võrdväärsete partnerite vahel on õhkkond valitsuses olnud töine ning seda näitavad ka tehtud otsused ja omavahelised kompromissid. „EKRE toetuse kasv ja nende koostöö Reformierakonnaga saalis on opositsiooni seisu kindlasti parandanud, kuid usun, et valimistele lähenedes analüüsivad valijaid põhjalikumalt sedagi, kas erakondade lubadused on edasiviivad, kattega ning siirad,“ tõdes Korb.

Täna avaldatud Turu-Uuringute küsitlus erakondade reitingust näitas, et Keskerakonna ja Reformierakonna toetus on võrdsustunud ning toetust on kasvatanud ka EKRE. 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela