Karilaid: Reformierakond on kollane õhupall, mille plaksatus on lähedal

Apr 19

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid kirjutas, et Keskerakonna toetus on stabiilselt kõrge ning see näitab erakonna liidri tugevust ja organisatsiooni head võimekust. Ta jätkas, et koalitsioonipartnerite IRLi ja SDE tõus sõltub sellest, kui hästi suudetakse uued eelarvelised võidud rahvani viia. 

„Päästjate palgatõus, panustamine üürimajadesse, kohalikesse eelarvetesse, ravijärjekordade vähendamisse, huviharidusse, kaitsevõimesse, transiitteedesse jne.“ Karilaid tõi välja, et näiteks IRL pole kunagi saanud nii jõuliselt kaitsevõimesse panustada kui nüüd koostöös Keskerakonnaga.

Ta leidis, et Reformierakonna loodud negatiivsed müüdid on visad kaduma, aga kui need kaovad, siis kaob ka Reformierakond. „Sest majandus kasvab ilma Reformierakonnata, julgeolekusse tuli raha rohkem ilma Reformierakonnata, võlg väike ilma Reformierakonnata.“ Ta küsis, mida üldse on Reformierakonnal pakkuda peale hirmutamise? „Vähem bürokraatiat? Nõus, aga selle teeme ka ilma reformierakonnata ära. Külma närvi sõbrad! Reformierakond on kui kollane õhupall, mille plaksatus on lähedal. Me saame ilma nendeta paremini hakkama! Jürgenligilik popsilik peost suhu elamine on minevik!“

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela