Korb: Pettai püüab erakonda süüdistades taas rikastuda

Apr 18

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb peab absurdseks ning erakonna mainet teadlikult kahjustavaks Paavo Pettai väiteid, et viimane on aastatel 2009-2015 jätnud esitamata 1,24 miljoni euro eest arveid. Korb rõhutas, et võib olla täiesti kindel, et Paavo Pettai pole Eesti suurim heategija, kes jättis rahumeeli rohkem kui miljon eurot kasseerimata ning avastas selle pea kümme aastat hiljem.

 „Keskerakond on Paavo Pettaile maksnud kõik esitatud arved. Jutt esitamata arvetest aastaid hiljem kuulub ulmevaldkonda, mida oleme kahtlemata valmis kohtus arutama,“ kinnitas Korb, et koostöö aluseks saavad olla lepingud, mitte ühe poole väited salapärastest arvetest.

Peasekretär leidis, et Pettai püüab ERJKd kasutades rikastuda ning erakonnalt raha välja pressida. Ta lisas, et erakond on ka ise aktiivselt uurimas, mille eest ja kui palju on erakond reklaamide eest maksnud ning kas selle eest on lubatud teenust saadud. „Pole saladus, et Keskerakonnal ja Paavo Pettail pole enam ammu mingisugust koostööd ega sooje suhteid. Tema oskus võtta ja nõuda raha sisulise tööta on kahtlemata muljetavaldav, kuid ei ole meile enam ammu aktsepteeritav,“ sõnas Korb, kes tõdes, et paraku püüab Pettai taas oma finantsolukorda, mis teravalt üleval, parandada erakonna arvelt.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela