Minister ja Riigikogu aseesimees kohtuvad ideekorje raames pärnakatega

Mär 26

27. märtsil kell 18.00 toimub Nooruse majas tasuta üritus „101 rahvakohtumist“, kus arutatakse Pärnu ja kogu Eestimaa elu edasiviivate ideede üle koos majandus- ja taristuminister Kadri Simsoni, maaeluminister Tarmo Tamme, Riigikogu aseesimehe Enn Eesmaaga ja paljude teistega. Üritusele on oodatud kõik huvilised, kes soovivad edasi anda enda mõtteid selle kohta, mida tuleks riigis ette võtta ning nende ideede üle arutada.

Iga laudkond arutleb oma teema valdkonna üle ning sõnastab kuni 10 põhjendatud ettepanekut, mis edendaksid kohalikku või kogu Eesti elu.

Nooruse Majas arutletakse järgmistel teemadel:

Majanduspoliitika – laudkonna juht Kadri Simson

Maaelu - laudkonna juht Tarmo Tamm

Regionaalpoliitika – laudkonna juht Mihhail Korb

Hariduspoliitika – laudkonna juhid Marko Šorin, Varje Tipp, Külli Pärtelson

Sotsiaalpoliitika – laudkonna juhid Tõnis Mölder, Ardo Aasa

Ettevõtluspoliitika – laudkonna juhid Ivi Altmäe, Hillar Talvik

Välispoliitika – laudkonna juht Enn Eesmaa

Õhtu moderaator on Kadri Simson

Tööle laudkondades järgneb kokkuvõtete tegemine ning ettepanekute ühine arutelu paneeldiskussiooni vormis, millest saab osa võtta ka publik saalis. Keskerakonna korraldavate mõttetalgute eesmärk on kohtuda inimestega erinevates Eesti paikades, et Eesti Vabariigi 100. juubeliaastal kuulata kohalike elanikke probleeme ning võimalusel leida neile lahendus.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela