Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna juhiks valiti Siret Kotka-Repinski

Mär 19

Lääne-Viru keskerakondlased valisid piirkonna juhiks tagasi Riigikogu liikme Siret Kotka-Repinski. Riigikogu valimistele läheb piirkond vastu ka uue 10-liikmeline juhatus. Erakonnaliikmetelt jätkamiseks usalduse pälvinud Kotka-Repinski tänas erakonnakaaslasi ning rõhutas, et kõigil liikmetel on oluline roll selles, et lähiaastatel tõuseksid erakorraliselt pensionid ning maakond tervikuna areneks. 

„Kahtlemata on Keskerakonna eesmärk Riigikogu valimiste võit 2019. aastal, millesse Lääne-Viru liikmeskond peab tugevalt panustama. Vaid siis saame seista selle eest, et meie maakond ei jookseks inimestest tühjaks, vaid Eestis oleks tagatud tasakaalus regionaalne areng,“ sõnas Kotka-Repinski. Ta sõnas, et valitsuse otsused pooleteise aasta jooksul on näidanud, et regionaalne areng on Keskerakonnale oluline. „Omavalitsuste tulubaasi tõus, avaliku sektori töökohtade väljaviimine ja tasuta ühistransport on vaid mõned näited,“ tõi Riigikogu liige välja.

Lisaks esimehele valis piirkond ka kümneliikmelise juhatuse, kuhu kuuluvad Maksim Butšenkov, Maidu Aimse, Maire Muruvee, Helgi Kreek, Valentina Butšenkova, Janar Safronov, Toomas Väinaste, Triin Varek, Urmas Laht ja Tiiu Säbel.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela