Keskerakonna Põhja-Tallinna piirkonna juhiks sai Raimond Kaljulaid

Veebr 14

Teisipäeval, 13. veebruaril toimunud Keskerakonna Põhja-Tallinna piirkonna aastakoosolekul valiti piirkonna esimeheks Keskerakonna juhatuse liige ja Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid. Viimastel aastatel Põhja-Tallinna piirkonda juhtinud Mihhail Kõlvart teatas, et seekord ta piirkonna esimeheks ei kandideeri ja esitas Kaljulaidi kandidatuuri. 

„Kaljulaid on noor uue põlvkonna poliitik. Ta on võimeline mitte ainult rääkima, vaid ka püstitatud eesmärke ellu viima. Olen kindel, et ta saab piirkonna esimehe rollis hakkama. Omalt poolt soovin talle meeskonna tunnet ja vaimu,“ sõnas Kõlvart. Kaljulaid rõhutas oma sõnavõtus, et kohalikel valimistel saavutatud tugev valimistulemus kohustab erakonda jätkama sama töökalt. „Keskendume kindlasti sellele, et kõigi põhjatallinlaste elukvaliteet paraneks. Eriti pöörame tähelepanu eakatele inimestele ja lastega peredele,“ ütles Kaljulaid.

Aasta koosolekul valiti piirkonnale ka uus juhatus ja delegaadid erakonna volikogusse, samuti revisionikomisjoni liikmed. Piirkonna uuenenud juhatuse koosseisu kuuluvad Jevgenija Kukk, Julia Timerbulatova, Andrei Birov, Aleksandr Kukk, Märt Sults, Lylian Altmäe, Svetlana Švedovitš, Kaspar Kaugija ja Aleksei Semjonov. Piirkonna esimehe asetäitjateks kinnitati Kaljulaidi ettepanekul Julia Timerbulatova ja Jevgenija Kukk.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela