Keskerakond peab Riigikogu valimisteks 101 kohtumist Eesti elanikega

Dets 21

Keskerakond korraldab järgmise aastanumbri sees 101 kohtumist erinevates valdades ja linnades üle Eesti, et anda inimestele võimalus erakonna juhtpoliitikutele Riigikogu valimiste programmi koostamiseks oma sisend pakkuda. Keskerakonna peasekretäri Mihhail Korbi sõnul soovitakse Eesti elanikke ärgitada enam poliitikakujundamises kaasa lööma.

„Tallinna positiivne programm on näidanud, et inimestel on huvi kaasa rääkida. Linnavalitsus on paljud head ideed just selle programmi raames ellu viinud ja usume, et sama on võimalik riigitasandil,“ rõhutas Korb ning lisas, et tegemist ei saa olema tühipalja aruteluga, vaid olulise sisendiga erakonna programmi loomisel Riigikogu valimisteks. 

Korb tõdes, et paljud head ja edasiviivad mõtted, aga ka mured ei jõua kunagi ajakirjanduse veergudele ega poliitikuteni ning seetõttu soovib Keskerakond tulla ise inimeste juurde. „Oodatud on kõik Eesti inimesed, sõltumata nende ametist, vanusest või emakeelest. Eesti areng ja inimeste heaolu kasv peab olema meie kõigi ühine eesmärk,“ rõhutas Korb. Ta selgitas, et lisaks Keskerakonna juhtivpoliitikutele kaasatakse kohtumistele ka oma valdkonna eksperdid ja kohaliku elu eestvedajad. Just 101 kohtumist tehakse Korbi sõnul Eesti Vabariik sajandale juubelile, aga ka Riigikogule mõeldes. „Suurim kink, mille saame oma riigile teha, on selle tulevikust hoolimine ning selle heale käekäigule panustamine,“ ütles Korb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela