Taavi Aas Riigikogu erikomisjonile: Tondirabas tõstatunud probleemidega oleme käitunud otsustavalt

Dets 14

Täna Riigikogu korruptsioonivastase võitluse erikomisjonis Tondiraba jäähalli küsimusi tutvustanud Tallinna linnapea Taavi Aas sõnas, et linn tegeleb intensiivselt Tondirabas ilmnenud probleemide kõrvaldamisega, algatatud on järelaudit ning otsustavalt reageeritakse kõikidele murekohtadele. Aasa sõnul edastas sisekontroll kõik vajalikud materjalid õigeaegselt politseile, asus kiiresti puudujääke kõrvaldama ja eksinud töötaja on ametist lahkunud. Praegu on halli juhtimine pideva tähelepanu all ja käimas on ka järelaudit, mis hindab, kas halli juhtimine on paranenud.

 „Selgitasime komisjonile seda, miks Tallinna linnavalitsus 2016. aastal Tondiraba jäähalli osas auditi algatas, miks otsustas linnakantselei selle tulemustega kaks korda politsei poole pöörduda ja mida oleme teinud olukorra normaliseerimiseks,“ ütles Aas. „Linnavalitsus reageerib otsustavalt kõikidele signaalidele, mis puudutavad korruptsiooni ja jätkame koostööd linnavalitsuse sisekontrolliga, mis on tegutsenud efektiivselt. 2016. aasta esimestest kuudest saadik, mil probleemid Tondiraba spordihallis ilmnesid, oleme tegelenud intensiivselt nende kõrvaldamisega, kas ka piisavalt, saame teada järelauditist. Usun, et kõik asjaosalised on vajalikud järeldused enda jaoks teinud,“ ütles Aas.

Aas avaldas aga kahetsust, et sisulist panust komisjonist ega uusi argumente komisjonist ei tulnud. „Mõne poliitiku jaoks on erikomisjon muutunud kampaaniainstrumendiks, kus saab esineda poliitiliste lööklausetega. Sooviksin komisjonilt rohkem sisu ja vähe propagandat,“ mainis Aas. Linnapea sõnul oleks ta soovinud komisjonilt konstruktiivseid ettepanekuid edaspidiseks. „Kui neid ettepanekuid edaspidi koorub, siis tasub neid kindlasti kaaluda, kuid täna me neid kahjuks ei kuulnud,“ tõdes Aas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela