Nõmmet ja Piritat juhtinud Terik: noori ja teotahtelisi inimesi tuleks toetada

Nov 21

Varasemalt Pirita ja Nõmme linnaosa vanema ametit pidanud Riigikogulane Tiit Terik sõnas, et eile Tallinna Nõukogus kinnitatud linnaosavanema kandidaadid seisavad kindlasti tugevalt piirkonna inimeste ja linnaosa arengu eest. Terik sõnas, et eile kinnitatud kandidaadid on kõik noored ja ärksad poliitikud. 

„Minu jaoks kahe väga olulise linnaosa – Pirita ja Nõmme – kandidaadid annavad mulle kindlust, et nende kahe piirkonna areng jätkub,“ ütles Terik. Ta lisas, et rünnata linnaosavanemakandidaati vanuse ja elukoha tõttu on aga kohatu ning näitab kitsast mõttemaailma. „Ainult elukoht ei määra kindlasti inimese töötahet ja vaid vanus pole arukuse mõõdupuuks. Ma arvan, et Nõmme linnaosavanemakandidaat võtab oma tööd kahtlemata tõsisemalt kui nii mõnigi kriitik seda suudaks,“ rõhutas Terik.

Ta lisas, et linnaosavanemate peamine ülesanne selles ametis on kahtlemata seista oma linnaosa ja seal elavate inimeste eest ning see saab olema ka tulevaste linnaosavanemate prioriteediks. „Ma usun, et see nooruslik energia kulubki eelkõige kohalike inimeste ja ka erinevate erakondade poliitikute mõtteid kuulates ja neid ellu viies,“ ütles ta. Ta lisas, et loomulikult peab leiduma ka konstruktiivset kriitikat, sest vaidlustes sünnib tõde. „Kritiseerida aga inimest seetõttu, et ta on noor naine, pole kuidagi mõistlik lähenemine. Eriti kuna soovime, et meil oleksid ka tulevikus tugevad juhid ja poliitikud,“ sõnas Terik.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela