Keskerakonna Tallinna nõukogu kinnitas neli linnaosavanema kandidaati

Nov 20

Täna kogunes Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu. Tallinna nõukogu kinnitas Kesklinna, Pirita, Nõmme ja Kristiine linnaosa vanemate kandidaadid, seega on tänaseks selgunud kõigi linnaosade võimalikud tulevased juhid. Kesklinna linnaosavanema kandidaadiks nimetati Vladimir Svet, Nõmme linnaosa hakkaks juhtima Grete Šillis, Piritat Alina Tubli ja Kristiinet Jaanus Riibe.

 Keskerakonna Tallinna nõukogu esimees Jüri Ratas sõnas, et linnavalitsuse koostamisel ja linnaosajuhtide valimisel peeti oluliseks, et nende hulgas oleksid võimekad inimesed, kelle seas valitseks tasakaal kogemuste ja uute ideede vahel. „Keskerakond on Eestis olnud alati see jõud, mis on toonud noori ja aktiivseid inimesi poliitikasse. Nende hulgast on sirgunud väga palju praeguseid tippe poliitikas ja usun, et nii saab see olema ka meie tänaste kandidaatidega,“ ütles Ratas.

Ta lisas, et linnaosavanema kandidaadid on tõestanud ennast koostöövõimeliste ja toimekate inimestena, kellel on töökogemusi nii linnaasutustes kui ka riigi tasandil. „Neil on selleks vastutusrikkaks ametiks kindlasti head eeldused, aga ka uued ja värsked mõtted, mida Tallinna elanike heaks ära teha. Olen kindel, et nad teevad tugevat tööd, et ühendada Tallinna kogukondi ja arendada elukeskkonda.“

Linnapea Taavi Aas sõnas, et nagu linnavalitsuses, on ka linnaosavanema kandidaatide seas nii neid, kes on suurte kogemustega ja näidanud ennast võimekate juhtidena, kui ka inimesi, kes tulevad linnasüsteemi uute ja värskete ideedega. „Linnaosavanemateks on läbi aegade kutsutud noori ja teotahtelisi inimesi. Linnaosavanema vastutusrikast positsiooni on täitnud paljud tänased kogenud linnajuhid ning riigikogulased. Olen kindel, et uued linnaosavanemad tõestavad ennast edukalt oma ametis ja eelkõige muidugi Tallinna elanike silmis,“ tõi Aas välja.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela