Keskerakond kinnitas Tallinna neli linnaosavanema kandidaati

Nov 14

Täna kogunes Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu. Nõukogu esimehe Jüri Ratase ja Tallinna linnapea Taavi Aasa ettepanekul kinnitati täna kaheksast linnaosavanema kandidaadist neli – Mustamäe, Lasnamäe, Põhja-Tallinn ja Haabersti. 

Tallinna suurima linnaosa, Lasnamäe, juhina jätkaks ettepaneku kohaselt Maria Jufereva. Samuti jätkaksid Haabersti ja Põhja-Tallinna linnaosavanemad, kelleks on vastavalt Marek Jürgenson ja Raimond Kaljulaid. Mustamäe linnaosavanema kandidaadiks nimetati aga Lauri Laats, kes on töötanud nii Mustamäe linnaosavanemana kui ka linnavolikogu aseesimehena. Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et kõigil täna nimetatud linnaosavanemate kandidaatidel on eelnev linnaosa juhtimise kogemus, mis annab neile tugeva stardipositsiooni oma senise töö jätkamiseks. „Tallinna elanikud andsid täna arutatud kandidaatidele valimistel väga tugeva toetuse. Tallinna nõukogu usaldas linnaosa arendamise kindlalt nende kätte,“ sõnas Ratas. Ta lisas, et Keskerakonna hea programm ja võimekas meeskond tõid valimisvõidu ning nüüd algab töö lubaduste elluviimiseks. „Olen veendunud, et täna esitatud Põhja-Tallinna, Lasnamäe, Haabersti ja Mustamäe linnaosavanemate kandidaadid teevad seda tööd täie valmisoleku ning suure pühendumusega.“ 

Tallinna linnapea Taavi Aas sõnas, et kõik neli linnaosavanemat on näidanud ennast võimekate juhtidena, kel on häid ideid ja oskused need ka ellu viia. Lisaks on tema sõnul oluline, et pealinlased usaldavad neid. „Linnaosa vanemate roll on kindlasti olla lisaks kõigele muule ka kohalike inimeste hääl linnavalitsuses. Valimistulemused näitasid, et nad on oma tööd teinud hästi ja tallinlased seda ka hindavad,“ ütles Aas. Kaheksast linnaosavanema kandidaadist esitati täna kinnitamiseks neli, sest Aasa sõnul on osade kandidaatidega arutelud veel käimas. Järgmisel nädala alguses tehakse erakonna Tallinna nõukogus ettepanek ka ülejäänud nelja linnaosavanema osas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela