Keskerakonna Noortekogu valis uue juhtkonna

Nov 13

11. novembril toimus Tallinnas Keskerakonna Noortekogu korraline kongress, kus Keskerakonna Noortekogu uueks esimeheks valiti Karine Oganesjan. Noortekogu juhatuse liikmeteks valiti Marta-Magdaleen Kuningas, Jan-Ander Kundla, Valentina Grišina, Aleksandra Pavlova, Kea Kruuse, Jass Juuremaa, Vadim Nekrjatš, Kirill Gussev. 

„See aasta oli raske, kuid täis põnevust ja väljakutseid. Oleme kõik targemad, tublimad ja tugevamad kui aasta tagasi. Ma tänan südamest oma kolleege, kes on parimas mõttes eeskujulikud meeskonnakaaslased. Tänan erakonna juhatust ja bürood toetuse ja hea nõu eest. Tänan kõiki uusi kesknoori, kes tõid aastasse nii palju positiivseid üllatusi“ – ütles uusvalitus esimees. Aseesimeesteks kinnitati Jan-Ander Kundla ja Aleksandra Pavlova, peasekretäriks Jelisei Lokotar. Revisjonikomisjoni liikmeteks sai Markus Meier, Rauno Leuska ning Gerttu Alterberg.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela