Keskerakonna Tallinna nõukogu: vajalik konsensus erakondades sees koalitsiooniks puudub

Okt 25

Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu leidis, et Tallinna elanikud on andnud selge toetuse Keskerakonnale Tallinna linna juhtimiseks. Koalitsiooni moodustamiseks ei nähta vajalikku erakonnasisest konsensust Keskerakonnas ega Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas. Keskerakonna linnapeakandidaat Taavi Aas sõnas, et valijatelt saadud 40 mandaati 79-st näitab, et pealinna elanikud soovivad Tallinna jätkuvat ja stabiilset arengut.

 „Meil on tugev ja kogenud meeskond ning läbimõeldud programm, mida soovime Tallinnas teoks teha. Saavutasime viiendat korda absoluutse enamuse ning jõud, mis soovisid vaid Keskerakonda kukutada, said kokku kolmandiku häältest,“ tõi Aas välja. Ta lisas, et Keskerakond on avatud koostööle kõigi volikogus esindatud erakondade, asumiseltside ning linnaelanikega. „Juhime linna kindlasti kõigi inimeste huvides, ka nende, kes sel korral meie poolt ei hääletanud,“ kinnitas Aas. Ta sõnas, et just seetõttu sooviti ka kõigi erakondadega kohtuda ning arutada teineteise mõtteid, pealinna arengusuundi ja võimalikke koostöökohti. „Paraku ei soovinud kaks erakonda laua taha oma eesmärkidest või mõtetest rääkima tullagi,“ tõdes Aas.

Koalitsiooniläbirääkimisteni konsultatsioonidest ei jõutud, sest Aasa sõnul ei olnud näha selget ja ühtset tahet seada koos ühiseid eesmärke linna edukaks juhtimiseks. „Keskerakonna ega Sotsiaaldemokraatliku Erakonna sees ei olnud täna seda konsensust, mis on eelduseks tugeva koalitsiooni ja linnaelu edasi viiva linnavalitsuse kokkupanekuks,“ märkis Aas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela