Taavi Aas: konkurendid töötavad venekeelse kogukonna toetuse kaotamiseks

Sept 27

Keskerakonna linnapeakandidaat Taavi Aas leiab, et Reformierakonna ja sotsiaaldemokraatide viimase aja kampaania paneb kahtlema, kas kandidaadid ikka teavad, et tuleb olla kõigi linnapea. Aas viitas eelkõige sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaadile Rainer Vakrale ja Reformierakonna linnapeakandidaadile Kristen Michalile, kes pühenduvad kogu oma energia vaid kindla sihtrühma püüdmisele. 

„Linnapeaks kandideerimine pole pesupulbrireklaam, mis vaid valgete särkide omanikele suunatud. Loodan, et kandidaadid teavad, et linnapea tuleb olla rohkem kui 446 000 erinevast rahvusest, vanusest ja soost inimesele,“ selgitas Aas. Ta tõdes, et kui Rainer Vakra rõhutab eelkõige sellele, et on korvpallivõrkude parandamisega saanud populaarseimaks noorte hulgas, siis piinlikum lugu on mõlema kandidaadi puhul nende uhkus vaid eestikeelsete valijate üle ning kinnitus, et muukeelne valija valib Keskerakonda. „Opositsioonierakonnad rõhutavad üksteise võidu, et neid toetavad eestlased. Keskerakonda toetavad samuti eestlased, aga ka muukeelsed inimesed ning just seepärast, et me ei eira neid oma küsitlustes, retoorikas ja kampaanias,“ rõhutas Aas, kes lisas, et ei ole eestlaste ja venelaste Tallinnat, vaid on üks Tallinn. „Minu konkurentide toetus venekeelses kogukonnas on väga väike, kuid nad tegutsevad selle nimel, et see läheneks nullile," leidis ta.

Ta lisas, et Keskerakonna juhitav Tallinn saab olema eestimeelne, arenev ja innovaatiline pealinn, kus on aga kõigil hea elada. „Ma pole Reformierakonna tuleviku Tallinnat näinud, kuid selle kirjeldust kuulates tundub, et aeg liigub hoopis tagurpidi,“ tõdes Aas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela