Kaljulaid: Keskerakonna telereklaamides pole ridagi valet

Sept 21

Keskerakonna kampaaniaga tegelev juhatuse liige Raimond Kaljulaid kinnitas, et erakonna venekeelsed reklaamid, milles hoiatatakse Reformierakonna ja EKRE võimule tulemise eest Tallinnas, räägivad asjadest nii, nagu on.

 Kaljulaid tõi välja, et mitmed erakonnad ja valimisliidud on kinnitanud, et eesmärk on pöörata tagasi kõik seni tehtu. Seega on valijate hoiatamine õigustatud. „Kas keegi usub, et Reformierakonna ja EKRE paremäärmuslik koalitsioon jätkaks Vene kultuurikeskuse arendamisega nagu seni? Kas te teete nalja? EKRE määraks sinna juhiks mõne oma natsiajalugu õigustava liikme, Reformierakond müüks hoone maha," sõnas Kaljulaid.

Ta lisas, et ka tasuta ühistranspordi osas pole Reformierakond ega IRL ümber mõelnud ning seda võib nende liikmete öeldust ka kindlalt välja lugeda. „Ühistransport erastataks samamoodi, nagu seda tegi omal ajal Mõis Tallinna Veega,“ ütles Kaljulaid. Kaljulaidi sõnul ei saa erakondade käitumise kohta järeldusi teha ainult programmides kirja pandu alusel, kuid isegi sel juhul on kavatsused selged. "Reformierakond on ühemõtteliselt lubanud muuta Tallinna vene lasteaiad eestikeelseks. EKRE mitte ainult ei luba võtta kodakondsuseta inimestelt hääleõigust kohalikel valimistel, vaid surub seda asja aktiivselt ka parlamendis,“ rääkis Kaljulaid lisades, et Reformi ja EKRE eesmärk on jätta vene emakeelega inimesed ehk pea pool Tallinna elanikkonnast otsustamisest kõrvale. „Rahvustevahelisi pingeid pealinnas kindlasti vaja ei ole. Reformierakonna ja EKRE alustasid provokatiivsete avaldustega. Loomulikult pidid Keskerakonna vene emakeelega poliitikud sellele vastama. Õigesti teevad, et inimesi hoiatavad,"rõhutas Kaljulaid.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela