Ratas soovib tihedamaid kaubandussuhteid USA-ga

Sept 06

Peaminister Jüri Ratas ütles täna Tallinnas Ameerika Kaubanduskoja liikmetega kohtudes, et Eesti peab kasutama kõiki võimalusi, et tihendada kaubandussuhteid Ameerika Ühendriikidega. Ratas ütles kohtumisel ettevõtjatega, et Eesti ja Ameerika Ühendriikide suhted on paremad kui kunagi varem. 

Tema sõnul soovib Eesti jätkata koostööd Ameerika Ühendriikidega kõigis valdkondades, sealhulgas ka võitluses terrorismi ja küberohtudega. Samuti soovib Eesti tema sõnul tihedamat kaubanduskoostööd. „Kui praegu on Ameerika Ühendriigid Eesti ekspordipartnerite hulgas kümnendal kohal, siis Eesti ettevõtetel on võimekust eksporti Ameerika Ühendriikidesse oluliselt suurendada,“ ütles ta.

Ratas andis ettevõtjatele ülevaate ka oma äsjasest töövisiidist Ameerika Ühendriikidesse, kus teda saatis äridelegatsioon. Eelmisel nädalal toimunud visiidi üks eesmärk oli aidata luua tehnoloogiaettevõtete vahel ärikontakte. Samuti rääkis Ratas kohtumisel Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumisest ja Eesti 100. sünnipäevast, aga ka globaliseerumisest ning vajadusest vähendada ühiskondlikku ebavõrdsust. Valitsuse eesmärgiks on tema kinnitusel kaasav majanduskasv, mis jõuab kõigi Eesti inimesteni.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela