Võrumaa lasteaiad said riigikogulaselt kingituseks uued riigilipud

Aug 30

Riigikogu liige Anneli Ott külastas täna koos Võru linna volikogu esimehe Andres Visnapuuga ja linnapeakandidaadi Ülo Tulikuga Võrumaa lasteaedasid, et anda EV 100 puhul kingitusena üle sini-must-valged majalipud.

 Anneli Ott selgitas, et 2017. aasta on kuulutatud laste aastaks ja seetõttu otsustas Keskerakonna Võrumaa piirkond teha meie riigi sünnipäeval kingituse just lasteaedadele. „Kõik 14 maakonna lasteaeda saavad Vabariigi 100 aastapäeval heisata uue lipu, tähistades seda ajaloolist tähtpäeva,“ ütles Ott. Riigikogulane lisas, et lugupidamine ning oma riigi olulisuse tunnetamine algab juba varajases lapsepõlves ning tehtud kingitus sümboliseerib soovi, et meie laste südames oleks Eesti riik, riigi sümbolid ja traditsioonid tähtsal kohal. „Eredad mälestused lapsepõlvest ja võimalus näha oma Eesti 100 aasta sünnipäeva on väärtus, mida soovisime nende laste jaoks ka omalt poolt esile tõsta,“ rõhutas Ott.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela