Korb: valimisliit kahjuks lollitab valijaid Keskerakonna toetamise jutuga

Aug 28

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb kutsus lõpetama Savisaare ja ärimeeste ühise liidu poolt valijate lollitamist ning rõhutas, et Keskerakonda saab toetada vaid erakonnas kandideerides, mitte valimisliidu tegevusega opositsioonierakondi toetades. 

Korbi sõnul on jutt valimisliidu keskerakondlikest vaadetest ning toetusest erakonnale valijaid lihtsalt eksitav. „Keskerakonda saab toetada vaid Keskerakonnas kandideerides ja erakonna poolt hääletades. Kõik teised nimekirjad – Reformierakond, sotsid, IRL või Savisaare ja ärimeeste valimisliit – on Keskerakonna konkurendid valimistel, kes ei aita kuidagi kaasa Tallinnas seni tehtu hoidmisele ega erakonna programmi täitmisele,“ rõhutas Korb.

Peasekretär lisas, et on paraku naeruväärne, et valimisliit, mis äsja ühines endise isamaaliitlase Jüri Mõisa ja teiste ärimeestega, räägib Keskerakonna juurtest. „Ennast ärieliidile maha müünud valimisliit Keskerakonda, valijaid ega meie juuri kindlasti ei esinda. Sarnast retoorikat on püüdnud Võrus eduta kasutada ka üks teine kirju seltskond,“ tõi Korb paralleeli.

Seejuures on peasekretäri sõnul eriti kahetsusväärne, et alati valimisliitude vastu olnud endine esimees kandideerib täna koduerakonna asemel valimisliidus. „Samas on kõigile selge, et valimisliidu tegevus on kasulik vaid opositsioonierakondadele, eriti Reformierakonnale,“ tõdes Korb.

Ta kordas ka Keskerakonna juhatuse poolt varem välja toodut, et Keskerakonna nimekirja vastu kandideerivad inimesed ei peaks erakonda kuuluma. „Hääl valimisliidule ei ole hääl Keskerakonnale ega isegi Keskerakonna liikmele. Valimisliidus kandideerijad on ennast ise erakonnast välja arvanud, kuigi pitsat on veel puudu,“ kinnitas Korb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela