Keskerakonna Viljandi linnapeakandidaadiks nimetati riigikogulane Helmut Hallemaa

Aug 08

Keskerakonna Viljandi linnapeakandidaadiks nimetati riigikogulane Helmut Hallemaa Täna avalikustati Keskerakonna Viljandi linnapeakandidaat, kelleks on riigikogulane ja Viljandi piirkonna juht Helmut Hallemaa. Viljandis lubab erakond tasuta ühistransporti, kaasaegset sotsiaalkeskust, tasuta lasteaiatoitu ja tööstusalade jätkuvat arendamist.

 Sakala keskuse õueterrassil toimunud erakonna üritusel oli kohal ka erakonna esimees Jüri Ratas, kes rõhutas oma kõnes Hallemaa erakonna asutajaliikmestaatust ning tema pühendumist Riigikogus ning Viljandi linnas. „Hallemaa võtab valimisi tõsiselt ja on inimene, keda viljandlased tunnevad ja teavad,“ sõnas Ratas.

Hallemaa on valitud Viljandi linnavolikokku, kuid Riigikogulase töö tõttu on voliniku roll peatatud. Küll aga on ta eelarve- ja arengukomisjoni liige. Kuna edaspidi lubatakse taas kuuluda nii volikokku ja Riigikokku, on Hallemaa valmis oma kogemusi jagama mõlemas kohas. Eesmärk on pürgida linnapeaks. „Soovime inimesi senisest rohkem ja sisuliselt linna arengusse kaasata. Usun, et Keskerakonna programm Viljandis ja tugev meeskond annavad meile sügisel selle võimaluse. Linnapea mandaadi saades naasen kindlasti Riigikogust kodulinna,“ lubas Hallemaa. Keskerakond näeb Viljandi linnas ette tasuta ühistranspordi sisseviimist, mis linnapea

kandidaadi sõnul oleks oodatud ja vajalik muudatus kõigile maakonna inimestele. „Viimast korraldame ja rahastame kõigi omavalitsuste koostöös,“ selgitas Hallemaa. Samuti on keskerakondlaste arvates vajalik ehitada tänapäevane ja kaasaegne sotsiaalkeskus, pakkuda tasuta toitu ka lasteaias, arendada tööstusalade tugitaristut, renoveerida linna põhimagistraalid ning siduda kergliiklusteed ühtseks võrgustikuks linnas ja ümber linna niinimetatud Viljandi Elu Ringi.

Hallemaa lisas, et juba 2005. aastal oli kohaliku omavalitsuse volikogude valimistel linnaosadele ja asumitele eraldi alaprogrammid ning erakond peab tähtsaks teha kõigis asumites elanikele olulisi asju, toetades tugevalt kogukondlikku arengut. „Meie linn peab arenema kogukondade ja linnaosade Viljandina. Asumite, tinglike linnaosade ja kogukondade arendamine tuleb tõsta au sisse,“ rõhutas Hallemaa

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela