Esimehe ja piirkonna juhtide pöördumine erakonnakaaslaste ja valijate poole

Aug 04

Eesti Keskerakond on Tallinnas pälvinud enamiku valijate usalduse neljal järjestikkusel korral. Teineteise ja meie valijate toetuseta ei ole edu võimalik. Me oleme töötanud ühtse meeskonnana ning just absoluutne võit valimistel on andnud võimaluse luua tasuta ühistransport, toetada eakaid ja noori, käivitada munitsipaalehituse programm ning pakkuda linna poolt enam tuge abivajajatele. 

Suurte ideede elluviimine ei ole jäänud märkamata. Populaarseim linnapeakandidaat Tallinnas on tegevlinnapea Taavi Aas ning suurim toetus on Keskerakonnal, keda usaldab ligi pool tallinlastest. Üleriigiliselt tõuseb Keskerakonna juhtimisel madalat ja keskmist palka teenivate inimeste sissetulek ja vähenevad ravijärjekorrad. Kõik inimesed saavad sõltumata oma töökohast ja palgast õiglasemalt pensionipõlve pidada, toetatakse viimaks põllumeest ning väärtustatakse haridust ja kõiki haridustöötajaid.

Need on Keskerakonna põhimõtted, mille eest oleme aastaid seisnud opositsioonis ning mille elluviimist on meil täna võimalik viimaks ka tegelikult juhtida. Kõike seda saab toetada vaid Keskerakonna poolt hääletades ja erakonnas kandideerides. Seetõttu on arusaadav, et meie konkurendid vaid tervitavad valimisliite, mis valimistulemust neile rõõmupakkuvamaks võib muuta.

Keskerakond ei saa eal öelda, et meil pole midagi kaotada. Erakonna ligi 15000 erineva emakeele, hariduse, töökoha ja vanusega liiget teevad igapäevaselt tööd ühiskonda ja poliitikasse panustamisel ja see on meie jaoks vägagi oluline. 500 kandidaati Tallinnas ja üle 2000 Eestis soovivad muuta oma kodukohas elu paremaks. Ligi 150000 inimese hääl Riigikogu valimistel ja pea 200000 Keskerakonda toetavat sedelit kohalikel valimistel on usaldus, mida me ei tohi petta.

Valimised ei ole pelgalt rahulolematute loendus. 15. oktoobril valitakse poliitiline jõud, kellele tehakse ülesandeks konkreetsete probleemide lahendamine. Selles valguses ei saa ega tohi ükski kultus asendada konkreetset ja läbimõeldud tegevuskava. Toetame suurt ja tugevat, teineteisest ning valijatest hoolivat Keskerakonda. Võidame üheskoos valimised Tallinnas ja kogu Eestis!

Alla kirjutanud erakonna esimees ja piirkondade juhid

Jüri Ratas – Keskerakonna esimees

Mihhail Korb – Kesklinna piirkonna esimees

Maria Jufereva – Lasnamäe piirkonna aseesimees

Mihhail Kõlvart – Põhja-Tallinna piirkonna esimees

Juhan Hindov – Haabersti piirkonna esimees

Andrei Novikov – Kristiine piirkonna esimees

Eha Võrk – Mustamäe piirkonna esimees

Tiit Terik – Nõmme piirkonna esimees

Enno Tamm – Pirita piirkonna esimees

Värner Lootsmann – Harjumaa piirkonna esimees

Ants Vahtras – Hiiumaa piirkonna esimees

Eevi Paasmäe – Ida-Virumaa piirkonna esimees

Valeri Korb – Kohtla-Järve piirkonna esimees

Yana Toom – Narva piirkonna esimees

Andres Vään – Jõgevamaa piirkonna esimees

Kersti Sarapuu – Järvamaa piirkonna esimees

Jaanus Karilaid – Läänemaa piirkonna esimees

Toomas Väinaste – Lääne-Virumaa piirkonna aseesimees

Tarmo Tamm – Põlvamaa piirkonna esimees

Marko Šorin – Pärnumaa piirkonna esimees

Kadri Simson – Pärnu piirkonna esimees

Mailis Reps – Raplamaa piirkonna esimees

Mihkel Undrest – Saaremaa piirkonna esimees

Peeter Ernits – Tartumaa piirkonna esimees

Aadu Must – Tartu piirkonna esimees

Alar Nääme – Valgamaa piirkonna esimees

Helmut Hallemaa – Viljandimaa piirkonna esimees

Anneli Ott – Võrumaa piirkonna esimees

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela