Valeri Korb: Savisaar eksib, ma pole kunagi Keskerakonna vastu kandideerinud

Aug 03

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Valeri Korb rõhutab, et ta pole kunagi Keskerakonnaga konkureerivat valimisliitu moodustanud. „Edgar Savisaar eksib kui väidab, et mina olen kunagi Keskerakonnaga konkureeriva valimisliidu moodustanud,“ ütles Korb.

 „Kohtla-Järvel ei ole minu juhtimisel loodud valimisliitu kui välja on pandud erakonna nimekiri. Seda on igaühel võimalik ka ise kontrollida,“ kinnitas ta. „Kui erakond otsustab kohalikus omavalitsuses valimistele välja panna oma nimekirja, siis ei ole valijate suhtes aus selle kõrvale veel tekitada valimisliitu. Kahte suunda korraga minna ei saa, see tekitab ainult segadust,“ ütles Valeri Korb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela