Korb: ükski valimisliit Keskerakonna eesmärke täita ei suuda

Aug 03

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et ükski valimisliit ei suuda valijatele rohkem Keskerakonda pakkuda kui Eesti vanim erakond ise, millel on tugev programm ja meeskond. Peasekretäri sõnul on Edgar Savisaare soov luua valimisliitu arusaamatu, sest ka erakonna endine esimees Edgar Savisaar ise on korduvalt rõhutanud, et valijate ees saavad lubadusi täita ja vastutust kanda eelkõige erakonnad.

 „Tallinnas on Keskerakond suutnud teha tasuta ühistranspordi, toetada eakaid ja noori ning linna igakülgselt arendada just seetõttu, et erakond on olnud tugev ja ühtne oma eesmärkide täitmisel. Elu on näidanud, et valimisliitude püsivus ning koostöö kaob väga kiirelt,“ rääkis Korb. Tema arvates ei aita valimisliit paraku kaasa Keskerakonna valijate esindamisele või seni tehtu hoidmisele. Korbi sõnul on erakond korduvalt rõhutanud, et Edgar Savisaar on oodatud Keskerakonna nimekirja ning talle on tagatud väärikas koht üldnimekirja esinumbrina, mille eesotsas on Savisaar olnud ka viimased kohalikud valimised. „Piirkonna esinumbrite roll on juhtida kogu valimisvankrit ja Tallinna nõukogu on kinnitanud kõikjal linnaosades inimesed, kes saavad oma ülesannetega suurepäraselt hakkama,“ rõhutas peasekretär.

Ta lisas, et piirkonna esinumbri koht Edgar Savisaarele tuli kevadel kõne alla ning sellist võimalust Savisaarele ka pakuti, kuid kahjuks ei andnud endine esimees vaatamata lubadustele erakonnale kordki teada oma soovidest. Seetõttu pole tema sõnul enam õige ka vihjata või nõuda piirkonna esinumbrite vahetust. „Erakond on alati endist esimeest toetanud ning püüdnud leida parimaid lahendusi. Paraku tundub aga Edgar Savisaar loobuvat koduerakonna toetamisest,“ tõdes Korb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela