Kohalikeks valimisteks on valminud Keskerakonna valimisplatvorm

Jul 13

Head inimesed! Rõõm on teatada, et tänasest on võimalik Keskerakonna kodulehel tutvuda erakonna üle-Eestilise valimisplatvormiga. 2017. aasta valimisplatvormis on meil erakordne võimalus kajastada kõiki neid häid ja konstruktiivseid ettepanekuid, milles valitsus on kokku leppinud. 

Veelgi enam, nüüd on võimalus ka kõik need mõtted ja lubadused, mis varasemates Keskerakonna valimisprogrammides kajastatud tõepoolest ellu viia, näiteks omavalitsuste tulubaasi tõstmine, Eesti põllumeeste toetamine ja tasuta ühistranspordi võimaldamine kogu Eestis!

Valimisplatvormis toome välja ning rõhutame Keskerakonna eesmärke ja lubadusi riigireformi teostamiseks, maksu- ja pensionireformi ellu viimiseks. Tahame taastada kohalike omavalitsuste tulubaasi, sest leiame, et kohalike omavalitsuste rahalised vahendid peavad olema vastavuses neile põhiseaduse ja seadusandlusega pandud kohustustega. Selleks, et maapiirkondades säiliks asustus, ettevõtted ja töökohad toetame Eesti põllumehi makstest neile maksimaalses ulatuses üleminekutoetusi. Märgatavalt tahame tõsta ka kooli- ja lasteaiaõpetajate töötasusid ning meie sooviks on ka, et Tallinna linna eeskujul oleks maakonnasisene ühistransport reisijate jaoks tasuta. Oleme alati seisnud ka selle eest, et inimestel oleks pensionipõlves tagatud piisav sissetulek. Peame vajalikuks, et tulevikus kasvaksid pensionid samas tempos keskmise palgaga.

Kõik need ja paljud muud eesmärgid on kajastatud Eesti Keskerakonna valimisplatvormis. Põhjalikumalt saate tutvuda valimisprogrammiga selle lingi kaudu: http://keskerakond.ee/files/KOVV_2017_valimisplatvorm.pdf

 

Keskerakonna valimistoimkonna esimees

Enn Eesmaa

 

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela